Better globe

0 Comments

better globe

köpte jag mina första 18 Better Globe-träd med förhoppningen att projektet skulle vara lika bra som det lät. Åtta år senare är jag väldigt stolt över verksamheten, stolt över avkastningen på nästan 55 kr som betalades ut i början av månaden samtidigt som fortfarande grämer mig lite för att jag inte. Den förväntade avkastningen från ett Better Globe-träd som köps för 17 € idag är ,25 € över de 20 år man äger trädet. Den är dock inte jämn över hela perioden utan fördelas lite olika baserat på de olika trädsorterna. Jag anser att när man investerar sina pengar så bör man göra det på ett etiskt, hållbart. En frekvent talare på Balansekonomis väckelsemöten är Jan Bolmeson som äger bloggen vezetestechnika.info där han aktivt marknadsför sina träd via Better Globe - mer info finns på forumet Flashback Balansekonomis ägarstuktur ser ut som följande enligt vezetestechnika.info och notera ägarförhållandet.

Video Better globe

Better Globe på under 4 minutter HD Notera att du kan välja svensk textning till videon nedan. Träden som avkastningen kommer från Better Globe planterar nämligen framförallt följande trädsorter: Better Globe har hållt alla löften, de har betalat ut all avkastning och alla ersättningar precis enligt plan och löfte. Tyvärr är det precis så som du skriver att Better Globe Forestry har inte offentliggjort några årsredovisningar eftersom det inte finns någon som helst skyldighet till det i Kenya. Om du har frågor, mejla mig gärna! Det betyder att avkastningen på årsbasis ligger på ca 75 kr, varav ca 25 kr betalas till trädägaren. better globe better globe

Better globe - omfattade

Att det är norskt vet vi nog om - det är bara till att Googla grundaren "Rino Solberg bedragare" och läsa de intressanta resultaten. Anledningen till det är att sedan jag köpte mina första träd så har jag fortsatt köpa träd på årsbasis. Om du inte förstår vad inlägget handlar om så kan jag bara beklaga din intellektuella kapacitet. Just i detta nu verkar den ligga nere — något strul med servern. Det är riktigt bra att köpa träden på denna sidan året. Den som vill ha ett hellre säkert sparande bör använda sig av madrassen.

Better globe - fund

Ja, man kan tjäna pengar på att sälja träd. Hoppas du lurar fel person en vacker dag!!! Efter 20 år ska man få tio gånger insatsen. Direkt till Rino Solbergs plånbok får jag förmoda Kommentarer till inlägget Atom.

Categories: göteborg nyheter

0 Replies to “Better globe”