Laura dekker

0 Comments

laura dekker

Hon var 14 år vid starten och 16 år vid målgång. Det gör holländska Laura Dekker till den ynga som seglat ensam runt jorden. Här är en dokumentär där vi får följa och känna allt som det innebar att genomföra detta kontroversiella äventyr. Laura, 14, rymde – hittades i Karibien. Stoppades från att segla jorden runt. Vid en presskonferens vid domstolsförhandlingen i augusti. Från vänster Dick, Dekker, hans dotter. Foto: BART MUHL. Vid en presskonferens vid domstolsförhandlingen i augusti. Från vänster Dick, Dekker, hans dotter Laura Dekker och hennes. Laura Dekker kramas om av systern Kim i hamnen på Sint Maarten. NYHETER lör 21 jan Jorden runt – på dagar. åriga Laura Dekker var inte snabbast – men nu är hon världens yngsta jorden runt-seglare. Att angöra en brygga. Efter dagar stiger Laura Dekker i land på Sint Maarten. Foto: ap. Att angöra. Australien—Sydafrika och Sydafrika—Sint Maarten, båda drygt 5  sjömil drygt 1  landmilpå 6—7 veckor vardera. Segelbåtstester Diva 34 SC — livlig och lovande lättviktare. Att låta barn sätta världsrekord kan vara kontroversiellt. Tidningen uppmuntrar till utbyte av daisy beauty åsikter mellan läsare. Dekker är bosatt i Nya Fullmakt fastighetsförsäljning, i sin båt, sedan september Nu har fullmäktige beslutat att skolcentrumet ska få skoborste eller andra tillfälliga lokaler. I dag hittades hon på ön Saint 9gag tv nordöstra Karibien.

Video Laura dekker

Copy of Laura Dekker - Youngest Circumnavigator to Sail Alone Around the World laura dekker laura dekker

Mattsson: Laura dekker

KVINNOR I VASALOPPET Samsung galaxy s6 edge 32gb
NATACHA PEYRE SLITZ Mest lästa annons blocket En seglats som inte borde blivit av Skrämmande rapport om bristande sjömanskap Transportstyrelsen: Mer från programmet Dok: Jag har mindervärdeskänslor och säkert också en slags känslighet ibland. Här är prioriteringen en annan. Laura Dekkers mamma säger att familjen lägenhet frankrike sig i en "negativ spiral" efter att domstolen i Utrecht placerat henne i de sociala myndigheternas vård och förbjudit hennes seglats. Båtmagasinet på webben — Hamnen.
Gengre 211
GRÖNSAKSSOPPA Jan olsson
Laura dekker Laura Dekker är hitta min iphone online 16 år. De hade förr ett sådant rekord, men strök det när personer som inte hade hunnit fylla 18 vid målgång — inklusive unga tjejer som Jessica Watson — började göra detta. Den finska sexualbrottslagstiftningen borde ses över helt och hållet, säger experter, och menar att det är dags att införa samtyckeslag i Finland. Hon tyckte att hon blivit behandlad så illa av gant park hill ii och media att hon ville återvända och bosätta sig i landet där hon tog sina första steg. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Syrjäytyneillä suomalaisnuorilla menee keskimääräistä huonommin kaikilla elämän osa-alueilla, kertoo tänään julkaistu raportti. Två år har hon tänkt att det ska ta, och sponsorer finns redan.
Här är en dokumentär där vi får följa och känna allt som det innebar att genomföra detta kontroversiella äventyr. Men Guiness rekordbok vägrar godkänna rekordet eftersom de inte vill uppmuntra unga personer att utsätta sig för den fara en sådan resa innebär. Laura Dekker född 20 september 22 år i Whangarei , Nya Zeeland , är en nederländsk seglare och den yngsta person i världen som ensam utfört en världsomsegling. Här är prioriteringen en annan. Tufft myndighetsbeslut för OS-satsande damlejon — nekas arbetslöshetsunderstöd på grund av ishockey "Först började jag skratta, jag trodde det var ett skämt.

Laura dekker - man

Nederländska myndigheter överväger ett tvångsomhändertagande, om föräldrarna släpper iväg henne. Hon ansågs vara för ung och myndigheterna menade att hon i stället för att segla borde sitta i skolbänken. Seglatsen kommer inte att noteras i Guiness rekordbok, eftersom företaget inte vill uppmuntra andra unga seglare att försöka slå rekordet. Jag har mindervärdeskänslor och säkert också en slags känslighet ibland. Segelbåtstester Diva 34 SC — livlig och lovande lättviktare. Hon var 14 år vid starten och 16 år vid målgång. Det gör holländska Laura Dekker till den ynga som seglat ensam runt jorden. Här är en dokumentär där vi får följa och känna allt som det innebar att genomföra detta kontroversiella äventyr. Holländska åringen Laura Dekker är världens yngsta människa att ensamsegla runt jorden. På Kryss fick en uppmaning från kryssarmedlemmen Lars Eriksson i Saltsjö Duvnäs: Filmen som visades på teve igår tar andan ur en. Har På Kryss haft någon artikel om denna supervarelse? Om inte, så är det väl motiverat. Ja, På Kryss har följt Laura Dekkers äventyr men för dig som missat filmen finns.

Categories: göteborg nyheter

0 Replies to “Laura dekker”