Husbuss

0 Comments

husbuss

Kan inte hitta någon artikel på sajten om leva med husbuss. Själv ser jag det som ett alternativ kanske i framtiden jämtemot dessa nya kolosser som husbilstillverkarna spottar ut i mångmiljonklassen. De är ju snart där, eller hur? En ombyggd Neoplan turistbuss eller gammal Kutter, charmen med dessa är. En snubbe fick för sig att köpa en gammal dubbeldäckarbuss och bygga om den till en husbuss. I det här klippet visar han hur allt gick till i 20 olika steg över fem års tid. Dra ner hastigheten på klippet lite för att hänga med på allt. Slutresultate. Först och främst vill jag hälsa alla mina besökare Välkomna och hoppas att ni på följande sidor hittar några tips och idéer till ert eget husbussbygge. Du skall få möjlighet att följa en förvandling av en liten och gammal turistbuss till en färdig och förhoppningsvis fulländad husbuss. Jag heter Roland Waax (se bilden) och är. husbuss husbuss

Husbuss - har sjlv

Min lillebror har byggt om ett antal gamla bussar, han körde road racing. Rapportera 10 kl Karossen såg skaplig ut med lite synlig rost i hjulhusen. Bussen inköptes i Insjön, Dalarna. Forum God Jul Skriv k lådan Jag gjorde en reflektion Här kan du se hur en modern husbuss år ska se ut med all nödvändig utrustning som behövs för att. Hur många är det som bygger/byggt själv och på vad? Jag fundera på att bygga på en sån här,5 meters husbuss på Svenska campingplatser. En bekant har köpt en sitsig buss för att bygga om till husbuss. Han påstår att var och en som har endast B-körkort utfärdat före får köra den. Kan det verkligen vara så tokigt? JP Svar: Ja, lagen tillåter din bekant att köra sin buss när han byggt om den. Husbilar registreras som personbil klass II.

Husbuss - det

Har även funderat på en sån här. Jag håller med Conny att man kanske är lite "bara" lite avis. Roligt att det finns intresse för husbussar. Eftersom motorn är lyftkyld måste det sitta en häftig värme i ekipaget - och det gjorde det. Själv ser jag det som ett alternativ kanske i framtiden jämtemot dessa nya kolosser som husbilstillverkarna spottar ut i mångmiljonklassen. Hann dock inte göra klart allt innan en gammal dröm besannades och vi "blev med dubbeldäckare". Inte på Claes Olsson. Här kan ni läsa hur man resonerade. Han påstår att var och en som har endast B-körkort utfärdat före får köra den. Ursprungligen postat av Fikman Ända fördelen med en buss är ju att man har godkända stolsinfästningar men jag hade valt att bygga på en lastbil, vist lite pyssel få till öppning mellan hytt och skåp men du har en stor tom låda att inreda, man slipper en trång mittgång som begränsar, man får ett mer lättåtkomligt chassi, är ju betydligt vanligare på buss att bälgplattor rostar sönder och svåra att koma åt att byta mm. Sånt vill jag se mer av. Jag håller med Conny att man kanske är lite "bara" lite avis.

Categories: nyheter 24

0 Replies to “Husbuss”