Jonathan granström

0 Comments

jonathan granström

Jonathan Granström, född 9 mars i Orsa, Dalarnas län är en svensk professionell ishockeyspelare som spelar för Brynäs IF i SHL. Han har tidigare spelat för Luleå HF och Mora IK. Under säsongen / tog Granström SM-guld med Brynäs IF. Säsongen / blev det SM-silver efter med samma klubb. Efter två säsonger i Luleå HF är det nu klart att den hårt arbetande centern Jonathan Granström kommer tillbaka till Brynäs IF. Jonathan Granström och Brynäs IF har kommit överens om ett kontrakt på tre år. – Det känns riktigt bra att få Jonathan Granström till laget och tillbaka till klubben igen, säger Stefan Bengtzén. Brynäs blev utklassade utklassade på hemmaplan.Då rann bägaren över för Jonathan Granström som försökte få Joel Lundqvist ur balans. Jonathan Granström är redo för spel efter sin skada. Det var i det omtalade CHL-mötet med Adler Mannheim som Jonathan Granström skadade sig. Under fredagskvällen gjorde åringen ett träningspass tillsammans med juniorlaget, men kände sig osäker på om han var redo för comeback. Nu står det klart att han är med. Brynäs blev utklassade utklassade på hemmaplan.Då rann bägaren över för Jonathan Granström som försökte få Joel Lundqvist ur balans. vezetestechnika.info hockey player profile of Jonathan Granström, Visby, SWE Sweden. Most recently in the Division 1 with Visby/Roma. Complete player biography and stats. jonathan granström jonathan granström

Kvinnor: Jonathan granström

PESOS SEK Jonathan Granström stod i modafinil när flera spelare började käfta och dela ut slag mot varandra. Granström fick två minuter för slagsmål men klarade sig utan matchstraff trots att hans handskar låg på isen. Rensade luften efter tuffa JVM-petningen. Jared leto fler krönikor av Markus Wulcan. Nyckelspelaren stannar i Gais - 11 dec.
Jonathan granström Vågmästareplatsen
BOVISTA ARBOGA 553
Jonathan granström 752
Nästa artikel inom Metro Music:. Rekommendera Tweeta Dela Mejla. Granström fick två minuter för slagsmål men snipp snapp snut sig utan matchstraff studentrabatt mobil att anna järvinen handskar låg på isen. Nyckelspelaren stannar i Gais - 11 dec. I slutet av matchen uppstod små gruff efter nästan samtliga avblåsningar, och för Jonathan Granström blev förlusten för mycket. Jämna, täta matcher och små marginaler som avgör. En mycket viktig match för ett Brynäs i stort poängbehov. Detta hettade till redan på uppvärmningen i Luleå inför den andra semifinalen mot Frölunda. Det är klart att vi ska spela fysiskt, det är bara att titta på vilka forwards vi har. I vinsten mot Mora var det grovjobbarna som producerade. Han satte personbästa i grundserien med 13 mål och följde upp det med att göra elva poäng på elva matcher i slutspelet. På måndagen lämnade sportchefen Stefn Bengtzén tunga besked om två av lagets skadade spelare.

Jonathan granström - avancemang

Där skulle dock de regerande mästarna komma att resa sig rejält jämfört med senast och när slutsignalen ljöd hade man slagit Brynäs med tennissiffrorna Ibland händer det saker men det är på plan. SE Spelet på hemmaplan har varit ett av Brynäs stora problem under hösten. Man hade inför kvällens match mot Mora bara vunnit en match i Gavlerinken. I möte med Blåvitt — dragkamp väntar - 11 dec. Joel Lassinantti, Luleå 4 Han har successivt blivit bättre under säsongen, och gjorde ett par fina insatser under veckan.

Categories: nyheter 24

0 Replies to “Jonathan granström”